Požeški športski savez bira najsportaša

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Požeški športski savez i oe godine bira najsportaša, najbolji klub, trenera i perspektivne sportaše, čije se proglašenje očekuje na svečanoj sjednici 4.veljače ove godine koje će se održati u Gradskom kazalištu Požega.

Nominirano je više kako sportaša i klubova tako i trenera i prespektivnih sportaša koji su se svatko na svoj način u svojoj disciplini dokazali i postigli određene rezultate u protekloj 2014. godini.

Odabir onih najboljih vršio je pojedinačno svaki član predsjedništva Požeškog športskog saveza te po jedan novinar iz svake redakcije loklanih medija koji su se odazvali pozivu da sudjeluju u izboru. Na listama je svatko isticao svoje favorite nakon čega će se bodovanjem doći do onih najboljih koji će biti proglašeni pobjednikom.

I ove se godine birala najbolja muška i ženska udruga – klub koji su bili nominirani uz koje su također birani najbolje sportaši u kategorijama seniora, seniorki, juniora, juniorki, kadeta i kadetkinja. Birani su i sportaši osoba s invaliditetom koje su određeni klubovi nominirali. Predloženi su za nagradu i treneri od kojih će jedan biti proglašen za najboljeg prema dostignućima i kvalitetom rada u svom klubu. Vodilo se računa i da se proglase najperspektivniji sportaši i onih najmlađih kategorija kako bi dobili određeni poticaj u zalaganju u odabranom sportu.

Nino Abramović, predsjednik Požeškog športskog saveza

– Kao određena novina ove će godine biti drugačiji sistem nagrađivanja tako da će se odabranima dodjeljivati suvenir grada Požege, velika i mala Rudinska glava te kip fra Luke Ibrišimovića – ističe predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.

Za očekivati je da će mnogi s nestrpljenjem očekivati proglašenje pobjednika koje neće trebati dugo čekati jer će proglašenje biti, kako smo i naveli, u naredih desetak dana, 4.veljače.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: