Požeški se džudaši vratili sa šest medalja iz Duge Rese

Autor: Požega.EU

POŽEGA / DUGA RESA – Na međunarodnom memorijalnom turniru Boris Vrbetić Bobo koji je organizirao Judo klub Duga Resa, održanom jučer, u subotu 6.prosinca 2014. godine, u Dugoj Resi požeški džudaši ostvarili su zavidne rezultate.

-Na turniru sudjelovalo je 350 džudaša iz 20 klubova i 5 zemalja. Judo klub Judokan iz Požege bio je prisutan s 9 natjecatelja u dobnim skupinama od 8 do 16 godina vrativši se iz Duge Rese sa čak 6 medalja – navodi u priopćenju predsjednik Judo kluba Požega Vjekoslav Radić u kojem se nadalje navodi da je prvo mjesto u svojoj  kategoriji osvojio  Antonio Perić i  treće mjesto u starijoj dobnoj skupini. Druga mjesta osvojili su  Lara Peić, Marta Pamuklić i Monika Pavličević a treće mjesto osvojila je Iva Tomić.

Najmlađi sudionik turnira Niko Radić probio je natjecateljski led na turnirima. Sa samo pet i pol godina okušao se sa starijim džudašima i do 3 godine i svoju prvi borbu uspješno okončao Iponom u 30 sekundi borbe.

Antonio Perić u svojoj kategoriji je pomeo svoje protivnike i sve borbe vrlo brzo okončao atraktivno Iponom , okušao se i sa dvije godine starijim džudašima u kojoj je osvojio brončanu medalju i dokazao da se sa svojim talentom i radom trenera Daneta Milobare mogu postići vrhunski rezultati kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima.

 (Foto: Judo klub Judokan) 

 

Više iz kategorije