Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požeški poduzetnici i poljodjelci izlagali na sajmu Viroexpo

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požeški poduzetnici i poljodjelci izlagali na sajmu Viroexpo Požega.eu | Požeški poduzetnici i poljodjelci izlagali na sajmu Viroexpo

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tri dana od 17. do 19. ovog mjeseca u Virovitici je trajao 26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023, na kojem se ove godine, na više od 21 tisuću četvornih metara vanjskog i unutarnjeg izlagačkog prostora predstavilo više od 500 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Srbije, Makedonije, Italije, Austrije, Azerbajdžana.

Glavna tema Viroexpa je gospodarstvo, no ključna je i politika jer treba zastupati gospodarstvo, odnosno uklanjati prepreke u poslovanju. Među izlagačima je bilo i nekoliko iz požeškog kraja.

To su tvrtka Jelušić d. o. o. iz Kaptola koja se predstavila sa ugostiteljskom opremom,  opremom za praonice rublja i rashladnom opremom, te opremom za čišćenje i uslugama izrade energetskih certifikata.

Tu su bili još OPG Dijana Marinović iz Požege sa ekološkim i prirodnim proizvodima i pripravcima, OPG Ivica Marinović također iz Požege sa ljekovitim biljem, te Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH sa sjedištem u Požegi, a sam naziv govori čime su se oni predstavili brojnim posjetiteljima Viroexpoa 2023.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.