Požeški mališani i njihovi roditelji na prijemu kod gradonačelnika /FOTO GALERIJA/

POŽEGA – Najmlađa generacija sugrađana, njih 36, i njihovi roditelji posjetili su na poziv gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića požešku Gradsku vijećnicu. To je generacija koji su rođeni u studenom i prosincu prošle godine. Takvi prijemi su stalna praksa kojom ih prigodom gradonačelnik Neferović dariva sa po tisuću kuna koje je prvo ili drugo dijete u obitelji dok za treće ili više djece obitelji dobivaju po tri tisuće kuna.

– Zahvaljujem vam na dolasku i želim da bude što više ovakvih susreta i da nam ovi naši dragi mališani budu sretni. Mogu obećati da ćemo pomoći da njihovo odrastanje bude što ljepše – rekao je gradonačelnik Neferović koji im je uz novčani dar uručio i članske iskaznice Gradske knjižnice i čitaonice te Turistički vodič grada Požege.

/Foto: D.Mirković /

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

 

 

0 Comment