Požeški mališani i njihovi roditelji na prijemu kod gradonačelnika /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

POŽEGA – Najmlađa generacija sugrađana, njih 36, i njihovi roditelji posjetili su na poziv gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića požešku Gradsku vijećnicu. To je generacija koji su rođeni u studenom i prosincu prošle godine. Takvi prijemi su stalna praksa kojom ih prigodom gradonačelnik Neferović dariva sa po tisuću kuna koje je prvo ili drugo dijete u obitelji dok za treće ili više djece obitelji dobivaju po tri tisuće kuna.

– Zahvaljujem vam na dolasku i želim da bude što više ovakvih susreta i da nam ovi naši dragi mališani budu sretni. Mogu obećati da ćemo pomoći da njihovo odrastanje bude što ljepše – rekao je gradonačelnik Neferović koji im je uz novčani dar uručio i članske iskaznice Gradske knjižnice i čitaonice te Turistički vodič grada Požege.

/Foto: D.Mirković /

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot