Požeški izviđači sudjeluju u akciji prikupljanja igračaka za djecu stradalog područja

Autor: Jelenko Topić

Do kraja ovog mjeseca traje kampanja Happycentar – Igračke nove za mirnije snove na brojnim lokacijama širom naše zemlje, a lokalni Happycentri otvoreni su na 36 lokacija u više od 20 gradova među kojima je i Požega. U njima izviđači prikupljaju donacije novih igračaka za djecu iz potresom pogođenih područja.

Cilj je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, tvrtke i druge organizacije, u svojim prostorijama organizirali su lokalne Happycentre u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

U teškim životnim okolnostima, djeci je mašta često najsigurnije utočište. Malo što nas može ubaciti u svijet mašte tako lako kao igračke. U tom posebnom trenutku otvaranja nove igračke dijete prolazi kroz vrata nekog novog svijeta u kojem vladaju igra, smijeh i zabava. Pomozimo im da u taj svijet zakorače što češće.

Sve navedeno građani mogu donijeti i u jedan od takve centre širom Hrvatske, smještene u prostorijama izviđačkih udruga ili drugih partnera kampanje, a bit će otvoreni do kraja veljače. U Požegi su to prostorije Odreda izviđača Požega, ulica Stjepana Radića 3, donacije primaju svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati.  

Projekt HAPPYCENTAR – ‘Igračke nove za mirnije snove’ namijenjen je djeci iz potresom pogođenih područja. Donacijama građana i tvrtki prikupljamo isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručujemo djeci.

Priključite se akciji doniranja novih igračaka djeci iz potresom pogođenih područja na jedan od sljedećih načina:
Kupi igračku online kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljena organizatorima
Kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima
Kupi igračku i donesi je osobno u neki od naših HAPPYCENTARA širom Hrvatske
Doniraj za kupnju igračaka i provedbu kampanje

Za tvrtke i druge organizacije: Postanite HappycentarKupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek