Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

POVRATAK RUKOMETA U KUTJEVO: "Uz vrhunske vinare Kutjevo je poznato i po vrhunskim rukometašima" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | POVRATAK RUKOMETA U KUTJEVO: Požega.eu | POVRATAK RUKOMETA U KUTJEVO:

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDSusretom svih generacija rukometaša Kutjeva i njihovim revijalnim odigravanjem utakmica u sportskoj dvorani Osnovne škole Zdenka Turkovića i službeno je počeo povratak rukometa u tom gradskom središtu. Zahvaljujući entuzijazmu Ane Marković i podršci gradonačelnika Josipa Budimira sredinom prošle godine počeo je rad s djevojčicama i dječacima koji će najvjerojatnije povratiti rukometnu slavu svojih očeva, majki, baka i djedova, sada poznatih vinogradara i vinara, radnika i obrtnika. Kutjevo ne samo da je bilo poznato po vinu već i po vrhunskom rukometašima. Možda je malo poznato, da su oni prije dvadeset godina igrali u Drugoj rukometnoj ligi Hrvatske. Nažalost, prije deset godina rukomet je u ovoj sredini zamro.

Na svečanoj obnovi rukometa u Kutjevu našlo se staro i mlado. Odigrana je utakmica mladih i rukometašica veteranki, te mješovita, muških i ženskih rukometaša. Mlade rukometašice su se namučile s veterankama. Završilo je neriješeno 16:16 a zahvaljujući vrhunskim obranama golmanice, 68 godina stare Marije Pastijerik. Doprinos povoljnom rezultatu veteranki dale su i 71 godinu stara Štefica Belaj i 57-godišnja Ljerka Marincl kao i druge veteranke.

Druženje je nastavljeno skromnim domjenkom i obećanjem da će se ovakav susret generacija ubuduće održavati svake godine.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo