Povratak iz gradova u sela pomoću besplatnih oglasa koji se brzo šire među ljudima

Autor: Jelenko Topić

-Ruševo vas poziva da dođete i odaberete kuću koja vam se sviđa, između dvadesetak koje su za prodaju, cijene nikada povoljnije. Blizu autoputa i čiste prirode na obroncima Dilj gore – poruka je na facebooku(fejsu) gdje se nalazi stranica sa besplatnim oglasima kojima se nude brojne nekretnine u našoj zemlji, ali i zemljama našeg okruženja.

Pokretači stranice poručuju da se tu mogu besplatno ponuditi kuće, vikendice, zemljišta i druge nekretnine koje su za prodaju.

Ta je javna grupa na facebooku i kratkom vremenu okupila oko tri tisuće prijavljenih članova koji  su tu postavili brojne oglase.

Tvrde da je to sigurno mjesto za sve koji prodaju imanja i kuće, a stranica je pokrenuta 10. siječnja.

Počeli su to ljudi iz udruge „Put – istina i život“ iz Ruševa s ciljem promocije tog sela čaglinskog kraja, a već ima dosta upita za kupovinu tamošnjih napuštenih kuća jer se to putem društvene mreže facebook jako brzo širi. Nakon što se postavi oglas moguće ga je trenutno vidjeti širom svijeta što može pridonijeti naseljavanju Zlatne doline i obnovi života na ruralnim i nerazvijenim dijelovima naše države.

Sve je vidljivo na ovoj adresi: https://www.facebook.com/groups/853440135389904

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek