Poslovi sa zemljištem bliži poljodjelcima Požeško-slavonske županije

Autor: Požega Portal

APZ-logoSLAV. BROD – Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Slavonskom Brodu na adresi Trg pobjede 2. U podružnici je zaposleno osam djelatnika koji će obavljati poslove vezane uz raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za područje Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Podružnica je otvorena sukladno odredbama Statuta Agencije. Za Predstojnicu Podružnice na javnom natječaju izabrana je mr.sc. Verica Tolić, dipl.iur.

U Podružnici će se obavljati administrativni, stručni i tehnički poslovi vezani uz korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta, raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem, promet poljoprivrednim zemljištem, okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta, vođenje evidencija zakupnika, te drugi poslovi u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

U podružnici se trenutno obrađuju zahtjevi za privremeno korištenje zemljišta te pripremaju javni pozivi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za navedene slavonske županije o kojima će naši korisnici biti obaviješteni putem mrežnih stranica Agencije.

Sve podatke o podružnici Slavonski Brod moguće je naći na stranici www.zemljišta.mps.hr

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: