Poljoprivredna TV na vrhu praćenja među gledateljima

Autor: Požega Portal

poljoprivredna logoPOŽEGA – U kategoriji gledanosti lokalnih televizija za prošli mjesec, Poljoprivredna TV je ostvarila vrlo impresivne brojke. Prosječno trajanje gledanja programa namijenjenog selu i poljoprivrednicima po satu iznosi 13 minuta, čime se najmlađa lokalna televizija u našoj zemlji tijekom kolovoza smjestila na vodeće mjesto. Istraživanje je provela londonska tvrtka Tvbeat koja svoje rezultate u Hrvatskoj temelji na uzorku od čak 350 tisuća Pay TV kućanstava!. Prema istoj metodologiji Poljoprivredna TV je prva u kategoriji regionalnih informativnih programa. Specijalizirana televizija za selo u istom mjesecu je imala doseg od čak 219,9  tisuća kućanstava. Poljoprivredna TV emitira putem Max TV-a, B.net-a, evotv-a i Vipnet za područje Hrvatske, te Home.TV-a u Bosni i Hercegovini.

-Iako je krenula kao mala televizija iz Požege, danas njezin program želi gledati cijela regija- kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril.

Zanimljivi su i podaci o praćenju pojedinih emisija naših televizijskih stanica o čemu ćemo na osnovu ovog istraživanja gledanosti uskoro pisati.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: