Poljoprivredna TV emitira ove subote i nedjelje snimku „Zlatnog glasa zlatne doline“, a od idućeg tjedna još niz televizija

Autor: DK

Kako je najavljeno snimku ovogodišnjeg jubilarnog 45. Festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2019.“ održanog 11. svibnja u kaptolačkoj sportskoj dvorani emitirat će niz domaćih televizija, kao i nekoliko TV u susjednim zemljama.

Već ovog vikenda točnije u subotu uvečer od 20.30 sati snimku prvog dijela festivala emitirat će Poljoprivredna televizija, a reprize tog istog dijela su u nedjelju od 16.25 i utorak od 20.50 sati.

U istim terminima idućeg vikenda Poljoprivredna TV će emitirati drugi dio festivalske priredbe.

Prvi dio priredbe na snimci obuhvaća nastup Tamburaškog orkestra Osnovne škole Vilima Korajca iz Kaptola pod ravnanjem Tihomira Šmitpetra, otvaranje festivala sa pozdravnim govorima načelnika općine Kaptol Mile Pavičića i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, te desetak novih pjesama dok će u drugom dijelu biti emitirane preostale nove festivalske skladbe, nastup gosta večeri Šime Jovanovca i njegovih gostiju iznenađenja, te proglašenje pobjednika, dodjelu nagrada i zatvaranje priredbe.

Već od idućeg tjedna navedene snimke emitirat će još desetak televizija u našoj zemlji, te nekoliko u Srbiji, te Bosni i Hercegovini.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: