Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Policija poziva svjedoke i osobe koje imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović / PU PS

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Policija poziva svjedoke i osobe koje imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći Požega.eu | Policija poziva svjedoke i osobe koje imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći

Pozivaju se svjedoci - očevidci prometne nesreće, koji su se u trenutku događaja nalazili na navedenoj cesti ili samom mjestu događaja, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave policiji na broj telefona 192, osobno u Policijsku postaju Požega ili na broj telefona 034/ 454-539

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović / PU PS

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U nedjelju 9. lipnja 2024. u blizini mjesta Kaptol dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do naleta osobnog automobila na vozača bicikla koji je od zadobivenih ozljeda preminuo.
U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenoj prometnoj nesreći pozivamo svjedoke - očevice prometne nesreće, koji su se u trenutku događaja nalazili na navedenoj cesti ili samom mjestu događaja, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave policiji na broj telefona 192, osobno u Policijsku postaju Požega ili na broj telefona 034/ 454-539.
Prema raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće bilo je i drugih osoba (svjedoka-očevidaca-vozača) koji su napustili mjesto događaja prije dolaska policije. Molimo da se navedene osobe jave radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo