Pojačan nadzor brzine kretanja vozila i vozača po utjecajem alkohola

Autor: DK
stop_zaustavljanje

(foto: ilustracija, mup.hr)

 POŽEGA – Prema informacijama iz Policijske uprave požeško-slavonske      vozači mogu očekivati pojačanu provedbu preventivno – represivnih akcija.

 

Nadzor brzine kretanja 

  U srijedu, 19. ožujka 2014. godine Policijska uprava požeško-slavonska u    suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom tijekom dana provodit će    preventivno-represivna akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila.

merenje brzine radarom-slobodna dalmacije

 Akcija će se provoditi na svim važnijim cestovnim pravcima iz kojeg se razloga    svi sudionici u prometu pozivaju na poštivanje ograničenja brzine kretanja.

 

Nadzor vozača pod utjecajem alkohola

Alkotestiranje, ilustracija

Tijekom vikenda, u noći, sa subote na nedjelju 22./23 ožujka 2014. godine na području Policijske uprave  požeško-slavonske provodit će se akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i opojnih droga.

Razlog pojačanom represivnom pristupu policijskih službenika prema vozačima koji upravljaju pod utjecajem alkohola je činjenica da je gotovo svaka peta prometna nesreća u mjesecu veljači bila posljedično vezana zbog upravljanja vozača koji su bili pod utjecajem alkohola.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.