Podravska banka u Požegi zbog preventivnih mjera privremeno zatvorena: “Od srijede dolazi novi tim zaposlenika i nastavljamo s redovnim poslovanjem”

Autor: D.K.

Nastavo na naš upit koji smo uputili Upravi Podravske banke dobili smo priopćenje kojeg u cijelisti prenosimo:

Jučer smo informirani kako je bliskom kontaktu našeg zaposlenika utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19. U stalnom smo kontaktu s našom zaposlenicom kako bi pružili svu moguću potporu.

Ovim putem želimo napomenuti kako je Podravska banka postupala u skladu s preporukama epidemiologa te je dotična zaposlenica posljednjih 11 dana upućena u samoizolaciju.

Međutim, iako naša zaposlenica trenutno nema utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19, odlučili smo samoinicijativno poduzeti niz preventivnih mjera kako bi zaštitili svoje klijente i zaposlenike. Stoga je privremeno zatvorena poslovnica u Požegi kako bi je temeljito očistili i dezinficirali. Dodatno, Banka je osigurala kontinuitet poslovanja te u poslovnicu sutra dolazi novi tim zaposlenika i nastavljamo s redovnim poslovanjem.

Podravska banka je već ranije poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge. Skratili smo radno vrijeme poslovnica te ih opskrbili sredstvima zaštite – maskama, rukavicama, dezinfekcijskim sredstvima i pregradama od pleksiglasa na pultovima. U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, klijente usmjeravamo da u poslovnice ulaze pojedinačno, a svoj red pričekaju na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba ispred poslovnice. Također, ukinuli smo poslovna putovanja i zaposlenike potičemo da koriste alternativna rješenja vezana za rad, poput rada od kuće.

Kako bi klijentima pružili maksimalnu sigurnost i povjerenje te nesmetano poslovanje, pozivamo ih da ovih dana svoje bankarske aktivnosti, kada je moguće, obavljaju putem online aplikacija POBAklik, mPoba i POBA eBroker koje im stoje na raspolaganju i rade bez smetnji.

Kao i do sada, sve nužne informacije mogu se dobiti na www.poba.hr, putem Info centra na broj telefona 072 20 20 20 ili na info@poba.hr, gdje odgovaramo na sve upite klijenata.

S poštovanjem,
Podravska banka d.d.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88