Podravci preuzeli primat domaćem „Slavoncu“ /FOTO/

KUTJEVO – Šesti kup Kutjeva u lovnom streljaštvu, kojega LD „Slavonac“ organizira u čast blagdana Male Gospe i Dana grada, kao i 80-obljetnice rada ovog društva okupio je na strelištu u obližnjem Mitrovcu 12 ekipa iz četiri županije Panonske Hrvatske, a nakon pozdravne riječi Branka Mihalja, predsjednika domaćina otvorio ga je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

 

Ekipni pobjednik je „Fazan“ iz Špišić Bukovice-Bušetine sa 43 boda, ispred domaćina „Slavonca“ sa 42, „Srnjaka“(Rastovac) itd. Njima su pripali pehari koje je uručio gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir uputivši im čestitke. Pobjednička ekipa „Fazana“ nastupila je u sastavu: Tomislav, Majkl, Željko i Tihomir Brlas, Matija Galec i Ivica Mikelčić.

Među pojedincima najbolji je bio domaći strijelac Krešimir Šebalj, a slijede Tihomir Brlas („Fazan“) i Ivica Pleša(„Srnjak“), pa su im dodijeljene nagrade.

Prvu nagradu za fair play osvojio je Tomislav Rohaček(„Strijela“ Bektež), drugu Ante Vitalija („Jelen“ Požega) i treću Majkl Brlas(„Fazan“).

Predsjednik „Slavonca“ Mihalj uručio je zahvalnice za potporu natjecanju gradonačelniku Kutjeva Josipu Budimiru, te za medijsko praćenje našim suradnicima Jelenku Topiću i Dušku Mirkoviću.

 

Potporu „Slavoncu“ za uređenje lovačkog doma dao je Đački dom Požega, a za organizaciju natjecanja vinarije Krauthaker, Mihalj i Sontaki.

/Foto: D.Mirković /

0 Comment