Pobijedio Brestovac, a slijede Požega i Jakšić (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Oko 250 umirovljenika iz 11 podružnica Matice umirovljenika s područja Požeško-slavonske županije nastupilo je na tradicionalnim 15. Sportskim susretima u Požegi koje je prigodnim riječima otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević istakavši da umirovljenici imaju mnogo sadržaja za svoje aktivnosti što su zaslužili dugogodišnjim radom.

Na otvaranju susreta sudionike i uzvanike pozdravili su Željko Peroutka, predsjednik Matice umirovljenika grada Požege i Zvonko Čorak, predsjednik Županijske organizacije, kao i gradonačelnik Požege Vedran Neferović ističući pri tom da ova populacija još ima borbenog natjecateljskog duha, a gosti su još bili gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir i načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

Ukupni pobjednik je ekipa Brestovca, druga je Požega, te treći Jakšić pa su im pripali pehari koje je uručio zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha.

Po pojedinim disciplinama u ekipno su najbolji u pikadu ekipa „Orljava“ iz Brestovca, zatim Požega i Jakšić, zatim u kuglanju Brestovac, ekipa Pakrac-Lipik i Požega, u šahu Jakšić, Pakrac-Lipik i Požega, te u streljaštvu Brestovac, Požega i Velika. Pojedinačno je u streljaštvu najbolji Petar Bosanac (Brestovac) ispred Tomica Galovića i Željka Peternela (oba Požega), zatim u pikadu Nada Grgić („Orljava“), kuglanju Darko Zovko (Brestovac) i šahu Stevan Rađenović (Pakrac-Lipik).

Udrugama sudionicima dodijeljene su zahvalnice za sudjelovanje, te gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji zahvalnice za potporu i suradnju.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije