Pleterničanka Matea Bilješković ljepotica Požeško-slavonske županije, prva pratilja Patricija Hanžek, a druga Vidovčanka Matea Širić /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Postala je tradicija unazad nekoliko godina da se u Požegi u sklopu priredbe „Ivanjski krijes“ organizira izbor miss Požeško-slavonske županije. Tako je bilo i ove godine, a organizatori su bili grad Požega, njegova Turistička zajednica, te Požeško-slavonska županija. Bila je to uistinu revija ljepote i mladosti ovog kraja, ali i odabranih suvremenih kreacija i odjevnih kombinacija pripremljenih za ovu prigodu.

Uvodno su sa više uspješnih plesnih točaka nastupile ponajbolje članice plesnog studija Marine Mihelčić uz odabrane glazbene točke.

Matea Širić, druga pratilja

Sedam sudionica završnice za izbor ljepotica Požeško-slavonske županije predstavile su se brojnom gledateljstvu na Trgu sv. Trojstva izlazeći više puta na svečano pozornicu odjevene u različite odjevne kombinacije koje su za ovu prigodu ljepoticama pripremili sponzori ovog izbora.

Stručni ocjenjivački sud je odlučio da lentu miss Požeško-slavonske županije za 2019. godinu ponese Matea Bilješković iz Pleternice koja će ovu županiju predstavljati na završnici izbora miss Hrvatske. Predstavnici ocjenjivačkog suda i sponzora priredbe okitili su ove ljepotice lentama, te im uručili brojne nagrade.

Njena prva pratilja je Patricija Hanžek, a druga Matea Širić iz Vidovaca. Tijekom izbora koji je protekao u opuštenoj i ugodnoj atmosferi, voditelj je bio Slavenko Čuljak, a nakon njihovog nastupa na pozornici su gledatelje veselom svirkom i pjesmom zabavljali osebujni Slavonski trubači.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=258104]

Komentiraj: