PLETERNICA U DUHOVNOM OZRAČJU: Alan Hržica koncertom okupio nekoliko tisuća ljudi na Trgu bećarca

Autor: Jelenko Topić

Slaveći Devetnice i svoj veliki blagdan Gospe od Suza grad Pleternica organizirao je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio brojno gledateljstvo, ne samo iz Pleternice, već iz Požege, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, te okolnih mjesta. Mnogobrojna publika pjevala je sa Hržicom i slavila Boga, kako i reče sam pjevač u prekrasnoj atmosferi.

Ovo je prvi da se u sklopu Devetnice Gospi od Suza organizira koncert duhovne glazbe, a sudeći po velikom zanimanju i  dobroj posjećenosti zasigurno ne i zadnji.

Svoje zadovoljstvo nije skrivala niti pleternička gradonačelnica Antonija Jozić koja je srdačno pozdravila sudionike koncerta i brojne gledatelje.

Veličanstveni koncert je bio prekrasan uvod u završnicu Devetnice, koje je je danas (petak 30. kolovoza) 8. dan, te kako misa započinje u 19 sati, isto kao i završno svečano slavlje, sutra u subotu 31. kolovoza.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći grad Pleternica je i ove godine organizirao prijenos uživo koji počinje svaki dan u 18 sati, a možete ga pratiti na facebook profilima grada Pleternice i Laudato TV.

[FGAL id=260961]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: