Platinum team šokiran, tužan i razočaran zbog nemilog događaja

Autor: DK

POŽEGA – Na Faceboku požeškog Platinuma objavljen je status u kojem se izražava zgražanje zbog nemilog događaja i teškog ozljeđivanja zaštitara koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Status prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, kako ste danas mogli pročitati na požeškim portalima o nemilom događaju koji se dogodio u jutarnjim satima u našem Platinumu odlučili smo objaviti ovo očitovanje i dati podršku našem zaštitaru, djelatniku tvrtke ALEPH TAU Ivanu Topaloviću.

Ono što se dogodilo jutros u 3:50h je nešto najgore što čovjek čovjeku može napraviti. Da postoji i jedan razlog, opravdanje za nasilje koje se dogodilo jutros NE POSTOJI! Cijeli Platinum team šokiran je, tužan i razočaran jer svi mi tu smo kako bih Vam izvukli osmijeh na lice i zabavili Vas, a ne kako bi bili kavez ili poligon za brutalno neopravdano nasilje.

Zahvaljujemo policijskim službenicima koji su stigli u rekordnom roku i svima koji su izvršili očevid tijekom dopodneva. Detalje što se dogodilo prepuštamo policijskim službenicima da istraže, a kompletan događaj dokumentiran je putem našeg video nadzora.

Dragi prijatelji, ovim putem upućujemo svima Vama apel za mir i toleranciju jer zdravlje i život je nešto što se ne može kupiti novcem! Naš zaštitar Ivan Topalović nalazi se u bolnici u Slavonskom Brodu sa teškim tjelesnim ozljedama te mu ovim putem kao vjerujemo i svi vi želimo dati podršku da se što prije oporavi. Poruka sa priložene slike sve govori!

Više iz kategorije