Pernar Ronku platio ručak: Što je spojilo veterana i početnika sabornice, politika ili nešto drugo?

Autor: D.K.

POŽEGA/ZAGREB – “Danas sam počastio Zdravka Ronka ručkom, dao mi je dobar razlog”, objavio je na svom Facebook profilu Ivan Pernar, zastupnik u Hrvatskom saboru ispred Živog zida.

Da Pernar voli plaćati ručkove drugima, to je već poznato, no zanimalo nas je koji je to “dobar razlog” zbog kojeg je odlučio platiti ručak našem sugrađaninu, veteranu saborskih klupa.

– Ima poseban razlog zbog čega sam kolegi Ronku platio ručak. Poklonio mi je knjigu “Zašto vaša visosti?”. To su bile riječi upućene od strane Ivana Pernara, moga djeda, Kralju Aleksandru nakon ranjavanja kada ga je došao posjetiti u bolnicu. To me je jako obradovalo i zato sam kolegu Ronka odlučio počastiti ručkom – rekao nam je u telefonskom razgovoru Ivan Pernar, aktualni zastupnik u Hrvatskom saboru.

 

Kako doznajemo Ronko je pristupio Pernaru i upitao ga, “Dečec znači li tebi nešto izraz, Zašto visosti”?!….Pernaru ništa nije bilo jasno već je brzinski dao odgovor da njemu ništa ne znači riječ “Zašto visosti” te je rekao da je to vjerojatno nešto iz Alan forda. Ronko je njemu odgovorio, ma ti si iz Alan forda, a ovo je tvoj djed rekao Kralju Aleksandru drugi dan nakon atentata u beogradskoj Skupšini te 1928. godine koji je bio na Stjepana Radića te mu je uručio knjigu i DVD zapis.

Je li se potkrala i koja politička tema i jesu li dogovarali kakvu suradnju, ne zna se. No, da je ručak protekao u ležernoj atmosferi svjedoče i fotografije koje su obojica podijelili na svojim Facebook profilima. 

/Foto: Fb/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: