Pedeseti rođendan ugostitelja Rikija Pavića uz brojne prijatelje, znance i poslovne partnere /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – Najpoznatiji požeški ugostiteljski objekt i jedan od najdugovječnijih u ovome gradu kafić „Boba“ obilježio je slavljem jubilarni 50. rođendan svoga vlasnika Richarda Adama Pavića zvanog Riki, koji je taj obiteljski posao naslijedio od oca Andrije i majke Božice, zvane Boba po kojoj je lokal davne 1982. godine dobio ime.

Kroz dugi niz godina Pavićevi  su imali poseban pristup svojim gostima odišući susretljivošću i srdačnosti u čemu leži tajna njihovog uspjeha. Tada je ugostiteljstvo počelo s radom na lokaciji u ondašnjoj Zagrebačkoj ulici (danas je to ulica Sv. Roka), da bi tri godine kasnije preselilo na ugao Mesničke i Županijske ulice, te 1990. godine u Cehovsku ulicu (danas prostor Croatia banke).

Na sadašnjem mjestu „Boba“ radi od 2000. godine, a slavlje je upriličeno uz brojne  prijatelje, rodbinu, goste i poslovne partnere dakako uz obilje hladnih predjela i toplih delicija, kao i slastica uključujući i rođendansku tortu za slavljenika. Nije izostala ni dobra kapljica koja krasi požeški kraj, ali i ponudu ovog lokala.

Ranije su Pavići proslavili ovaj jubilej u „Zlatnom lugu“, uz dva glazbena sastava, sa najužom rodbinom uključujući suprugu Sandru, poznatu požešku odvjetnicu i njihove potomke, te dijelom prijatelja uključujući i one iz Slovenije s kojima  provode godišnje odmore u obiteljskoj kući za odmor na lokaciji Svetog Jurja pokraj Senja.

Imali su i slavlje sa desetak zaposlenika kafića „Boba“, a sve je začinjeno ovom trećom feštom sa najvećim brojem uzvanika koji su se dobro proveli i razveselili nazdravljajući slavljeniku.

Foto: D. Mirković [FAG id=241103]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88