Ovog petka u Zagrađu veliki malonogometni turnir, a u subotu zabava na otvorenom, novi predsjednik NK Graničar Franjo Štimac, te dopredsjednik Bruno Horvat

Autor: Jelenko Topić

Bit će vrlo zanimljivo ovog vikenda, točnije u petak i subotu, u Zagrađu gdje se na otvorenom prostoru pripremaju dva događanja. Tamošnji nogometni klub Graničar  organizira u petak 28. lipnja  veliki  Malonogometni noćni turnir na betonu.

Za turnir su osigurane vrijedne novčane nagrade i to za prvo mjesto tisuću kuna, za drugo  petsto i za treće mjesto 250 kuna. Kotizacija po ekipi je 200 kn. Početak turnira je predviđen za 19.00 sati.

Prijave ekipa do početka malonogometnog turnira su kod čelnika kluba. Sve sudionike i posjetitelje turnira očekuje bogata ponuda jela i pića po pristupačnim cijenama.

Idućeg dana na blagdan sv. Petra i Pavla u subotu 29.lipnaj održat će se zabava u Zagrađu na otvorenom prostoru školskog igrališta uz bogatu ponudu jela i pića. Sve okupljene tu će na vanjskoj pozornici zabavljati grupa Estrada s početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a također pripremaju bogatu ugostiteljsku ponudu.

Proteklih dana održana je izvanredna skupština NK Graničar koja je odlučila da novi predsjednik bude Franjo Štimac, zatim dopredsjednik Bruno Horvat, blagajnik Josip Lucić i tajnik Brano Štimac.

Sudionici su odali zahvalnost  dosadašnjem predsjedniku i blagajniku Igoru Ančurovskom i Josipu Srdareviću na velikom doprinosu što su uradili za klub.  Iznenađenje za mnogo poznavatelje ovdašnjih  prilika je izbor Požežanina Brune Horvat za drugog čovjeka Graničara.

-U Zagrađe me je dovela ljubav, te nakon što su me lokalni ljudi prihvatili odlučio sam ostati i pomoći NK Graničaru –kazao je Horvat koji se nakon jednoglasne potpore na skupštini kluba zahvalio na ukazanom povjerenju te izrazio nadu da će svojim znanjem i radom koji se stekao kao dugogodišnji sportski djelatnik (predsjednik Skupštine NK Slavonije, predsjednik Tenis kuba Požega i predsjednik Gimnastičkog društva Sokol) doprinijeti razvoju kluba i sporta u gradu Pleternici u čemu očekuju potporu grada.

Prostorije  kluba i samo igralište su jedan reprezentativan objekt te će raditi na dograđivanje infrastrukture, a to su ponajprije rasvjeta na igralištu, te prostor za gledalište odnosno postavljanje klupa za sjedenje. Najavili su daljnju brigu za mlađe kategorije i rad s mladima, a seniorski pogon biti će perjanica kluba, te vjeruju da će se boriti za gornji dio ljestvice 1. Županijske nogometne lige.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: