Otvoren HEP-ov natječaj za dodjelu donacija u 2016. godini

Autor: Compas

Natječaj HEP-a za donacije, logoZAGREB – Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2016. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj je otvoren do 3. svibnja 2016.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice, itd.); ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, parkovi prirode, itd.); organizacije koje imaju pravni, financijski i operativni kapacitet za provedbu projekta; organizacije koje nisu prekršile odredbe o namjenskom korištenju sredstava Hrvatske elektroprivrede; organizacije koje uredno ispunjavaju obveze plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje te poreza i drugih davanja prema državnom proračunu; organizacija protiv kojih se ne vodi kazneni postupak te organizacija koje su registrirane za obavljanje djelatnosti i aktivnosti koje su predmet financiranja.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 2.500.000,00 kuna, a financijska sredstva donirat će se za najviše 400 projekata. Odobrena donacijska sredstva za pojedini prijavljeni projekt/program iznose najmanje 2.000,00 kuna, a najviše 35.000,00 kuna te u prijavi nije dopušteno zatražiti veći iznos od Hrvatske elektroprivrede d.d.

Uvjeti natječaja, obrazac prijavnice s uputom za ispunjavanje i ostala natječajna dokumentacija nalaze se OVDJE.

Više iz kategorije