Otvoren Božićni sajam na novouređenom požeškom Trgu Sv. Terezije Avilske /FOTO/

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA –  Po prvi puta organiziran je i otvoren u Požegi Božićni sajam na novouređenom Trgu Sv. Terezije Avilske u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege. 

Program otvorenja sajma obogatila je Glazbena radionica Nota, a zbivanja na prostoru trga, uz Božićni sajam, nastavljaju se do 24. prosinca.

Već će sutra, 22. prosinca djeca iz dječjeg vrtića “Radost” održati koncert s početkom u 10,30 sati, a u 17,00 sati upriličit će se podjela Betlehemskog svjetla u organizaciji Odreda izviđača Požega te predstavljanje viralne razglednice u organizaciji TZ Grada Požege.

Dječji vrtići Požega predstavit će svoju Božićnu priču 23. prosinca u 10,00 sati, a 24. prosinca Obrtnička komora Požeško-slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega organiziraju Požeški badnji ručak s početkom u 10,30 sati.

-Zadovoljstvo mi je da imamo Božićni sajam na ovakvom prostoru. Tu je veliki broj štandova i izlagača koji su se odazvali ovoj našoj priredbi. Mališane pozivam da budu veseli ovih božićnih dana, a svima vama želim sve najbolje za Božić i Novu godinu i neka ovaj naš sajam na ovom  prostoru postane lijepa tradicija. Trudit ćemo se da ga iz godine u godinu što više proširimo te da što duže traje – rekao je otvarajući sajam požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

/Foto: D.K./

Komentiraj: