Otpušteno sedmero djelatnika u gradskoj upravi Požege?

Autor: D.K.

POŽEGA gradska kućaPOŽEGA – Prema neslužbenim informacijama sedam je zaposlenika uprave grada Požege stavljeno na raspolaganje, a otkazni rok im navodno započinje teći danom uručenja otkaza ugovora o radu. U otkaznom roku zaposlenici neće trebati dolaziti na posao, a trajanje otkaznog roka je za svakog zaposlenika ponaosob,  ovisno o godinama radnog staža.

Uručeni otkazi uslijedili su zbog nove sistematizacije kojom se, navodno, ukida sedam radnih mjesta ali, kako neslužbeno doznajemo, otvara se i 14 novih radnih mjesta. Postoji li mogućnost da se radnici koji su stavljeni na raspolaganje rasporede na nova sistematizirana radna mjesta ostaje za vidjeti jer se očekuje da će za njih biti raspisan javni natječaj.

Vezano za navedeno postavili smo upit gospođi Branki Starčević Tesari,  višoj savjetnici za informiranje i odnose s javnošću koja nas je uputila da svoj upit formuliramo i uputimo u pisanom obliku što smo i učinili.

Koliko smo neslužbeno doznali radi se o slijedećim zaposlenicima koji su stavljeni na raspolaganje; Sofija Antunović i Anita Mirosav koje su radile u financijskoj službi, Manuel Čarđić i Vjekoslav Raguž koji su radili u Odjelu za komunalne djelatnosti, Tomislav Podobnik koji je radio kao komunalni redar, Marina Jušić koja je radila u pisarnici, te Vlado Brižić koji je bio kao domar-dostavljač.

Jesu li razlozi otpuštanja nova sistematizacija odnosno reorganizacija službi unutar gradske uprave ili su razlozi neke druge prirode samo se može nagađati. O službenom stavu i informaciji koju očekujemo od gradonačelnika odmah ćemo izvijestiti čitateljstvo.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot