Osječka TV ovog petka emitira snimku „Zlatnog glasa zlatne doline 2016.“

Autor: Jelenko Topić

KAPTOL/OSIJEK – Nakon četiri domaće televizije ovog petka  08. srpnja Osječka televizija će biti peta koja emitira snimku ovogodišnjeg festivala „Zlatni glas zlatne doline“, održanog sredinom svibnja u Kaptolu.

Osječka televizija će snimku emitirati u cijelosti od 21 sat u terminu svoje popularne emisije „Slavonsko veselje petkom“. Bit će to snimka u trajanju od 2,5 sata, a donijet će ceremonijal otvaranja festivala, nastup desetak pjevača uz pratnju požeškog tamburaškog sastava Posegana, kao i izvedbe više od deset tamburaških i zabavnih sastava s područja kontinentalne Hrvatske, a snimkom je još obuhvaćeno proglašenje pobjednika, dodjela festivalskih nagrada, kao i zatvaranje priredbe u dvorani kaptolačkog  Vatrogasnog doma.

Ranije su snimku festivala u dva dijela emitirale Vinkovačke TV, zatim Jabuka TV u Zagrebu i Poljoprivredna TV, dok je prošle nedjelje CMC TV emitirala snimku svih 18 pjesama izvedenih na festivalu.

Činjenica da je pet naših televizijskih postaja odlučilo emitirati snimku festivala potvrđuje njegovo mjesto na domaćoj estradnoj sceni, zatim  odgovarajuću razinu izvedenih pjesama, ali i kvalitetu produkcije jer su Kaptolčani ove godine uložili dodatna sredstva za video snimanje i to sa pet kamera produkcijske kuće „Paradigma“ iz Osijeka, kao i za  naknadno poboljšanje kvalitete  festivalskih pjesama što je zajedno bilo ključno u odabiru televizijskih urednika za emitiranje snimke festivalskog programa.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: