Ogorčenost mještana Stepinčeve ulice u Gradcu: “Više od godinu dana vozimo se po blatu i rupama – na vozilu sam morao mijenjati amortizere! /FOTO/

Autor: D.K.

-Dođite i uvjerite se sami u kakvim uvjetima živimo. Više od godinu dana “uređuju” nam ulicu. I ne znamo što rade. Bitno je da su sve razrovali i raskopali. U našoj ulici Alojzija Stepinca u Gradcu ili je blato ili su velike rupe. Strpljenje dolazi kraju. Malo se pojave neki strojevi pa nestanu. Kroz ulicu ne možemo pješice jer je u ovom vremenu veliko blato. Kad nema blata ostaju velike rupe. Već sam morao mijenjati amortizere jer se često vozim kroz svoju ulicu, idem na posao, u trgovinu, vozim djecu u školu. Ovo stvarne nema smisla. Kome se god obratimo kažu nije njihova nadležnost – riječi su kojima nam se obratio naš čitatelj i poslao nekoliko fotografija.

Kakvo je doista stanje otišli smo se i sami uvjerili. Potpisujemo svaku riječ našeg čitatelja i kao medij krećemo u akciju očitovanja nadležnih da vidimo čija je to stvarna odgovornost. Neslužbeno doznajemo da se zbog zbijenosti tla ne može asfaltirati, a s druge strane dobivamo informaciju da se traže samo izgovori.

-Izvođači radova su svjesni da ih nema i da se bez njih ne može. Nema ih puno i mogu se zbog toga tako ponašati. Treba njih “opaliti” po džepu i kaznit ih financijski zbog rokova i ne izvršenja radova u ugovorenom roku – rekao nam je u razgovoru mještanin s kojim smo razgovarali kada smo bili u Gradcu, u Ulici Alojzija Stepinca.

Kad dobijemo reakciju nadležnih i tražene odgovore odmah ćemo ih objaviti.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot