Održana Osnivačka Skupština Turističke zajednice područja „Zlatni Papuk“

Autor: D.K.

U prostorijama Općine Velika održana je Osnivačka Skupština Turističke zajednice Zlatni Papuk koja obuhvaća područje Općina Velika, Kaptol, Brestovac i Jakšić. Nakon ishodovane Suglasnosti na Statut TZ Zlatni Papuk od strane Ministarstva turizma i sporta isti je usvojen na Osnivačkoj  Skupštini, potrvđeni su mandati članova Skupštine i predsjednika TZ Zlatni Papuk te je izabrano Turističko vijeće i delegati u Skupštinu TZ Požeško-slavonske županije, te je donesen Plan i program rada sa financijskim planom za 2021. godinu.

Članove i goste pozdravio je predsjednik TZ Zlatni Papuk, Ivica Potočanac, a Skupštini su se obratili i općinski načelnici Općina Kaptol – Mile Pavičić, Brestovac – Zdravko Mandić i Jakšić – Ivica Kovačević te župan Požeško-slavonske županije i predsjednik Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević izrazivši zadovoljstvo na osnivanju TZ na području četiriju općina naglsivši veliki turistički potencijal ovoga dijela naše županije.

Nakon što su donesene potrebne Odluke na Osnivačkoj Skupštini, iste su objavljene u Službenom glasilu Požeško-slavonske županije te su poslane u MINTS u daljnju proceduru osnivanja i upisa Turističke zajednice Zlatni Papuk u Upisnik turističkih zajednica pri nadležnom Ministarstvu. Danom upisa TZ Zlatni Papuk u Upisnik turistučkih zajednica Turistička zajednica Općine Velika prestaje sa postojanjem te je TZ Zlatni Papuk pravni slijednik TZ Općine Velika.

Izvor: općina Velika

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88