Odobrena ne toliko velika ali uvijek dobro došla financijska sredstva Domu zdravlja Požeško-slavonske županije kroz projekt “Svjetlo na zajedničkom putu”

Autor: DK

Dom zdravlja Požeško-slavonske županije javio se na Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u godini “Svjetlo na zajedničkom putu” kojeg je raspisala Hrvatska elektroprivreda d.d. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Na natječaj je stiglo 1.095 valjanih prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 262 udruge, ustanove i organizacije civilnog društva.

HEP d.d. je prihvatio aplicirani projekt Doma zdravlja Požeško-slavonske županije „Mobilni palijativni tim Doma zdravlja Požeško slavonske županije – Pakrac“ za koji je odobrio 17 tisuća kuna, ne toliko velika ali uvijek dobro došla sredstva financijska sredstva koja će uvelike pomoći u radu tom timu koji predstavlja specijalističku palijativnu skrb u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

Za palijativne timove svaka je kuna dobro došla posebice kad se sagleda njihova uloga, a to je osigurati pacijentu i njegovoj obitelji najbolju moguću pomoć u njegovoj životnoj okolini, te ga uz pomoć koordinatora povezati s ostalim strukturama mreže palijativne skrbi. Palijativni pacijenti su u suštini pacijenti kod kojih je završilo aktivno liječenje, te im se pruža suportivna terapija u svim njenim oblicima.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića