Od petka do nedjelje policija pojačano nadzire vozače

policijsko vozilo đip sa rotacijamaPOŽEGA – Ovih će dana policijski službenici pojačano nadzirati vozače u prometu kojom će prilikom pri nadzoru biti veća usmjerenost na nepropisnu brzinu kretanja vozila i vozače pod utjecajem alkohola.

-Na području Policijske uprave požeško-slavonske, u petak 27. veljače 2015. godine provodit preventivno-represivna akcija usmjerena na suzbijanje prekršaja nepropisne brzine te pojačanog nadzora vozača u prometu pod utjecajem alkohola i droga kao i na ostale teže prekršaje koji dovode do prometnih nesreća s najtežim posljedicama (nepropisna brzina, upravljanje vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere, zabrana upravljanja, upravljanje vozilom prije stjecanja prava i dr.) – navodi se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske u kojem se nadalje navodi da će se 28. veljače /1. ožujka provoditi akcija usmjerena na nadzor vozača u prometu pod utjecajem alkohola i opojnih droga.

Pojačane kontrole vozača pod utjecajem alkohola i droga provodit će se na važnijim cestovnim pravcima županije te se upozoravaju svi sudionici u prometu da se pridržavaju prometnih pravila koje propisuje Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

0 Comment

Send a Comment