Očekuje se imenovanje dipl. ing. Slavka Tomljenovića voditeljem Ispostave Požega Državnog inspektorata

Autor: DK

Kako je poznato od 1. travnja ove godine u našoj zemlji formiran je, te je počeo sa radom Državni inspektorat koji obuhvaća djelatnost svih inspekcija, a on djeluje kroz pet područnih ureda na regionalnom principu tako da Požeško-slavonska županija pripada područnom uredu Osijek.

Požega je po tom novom ustrojstvu Ispostava za područje cijele županije, a tu djeluje 17 različitih inspekcija i to na više lokacija tako da je razvidna potreba objedinjavanja njihovih ureda na jednom mjestu.

Na čelu Ispostave treba biti njen voditelj koji još nije imenovan, a očekivanja su da to bude dipl. ing. građevinarstva Slavko Tomljenović, koji se spominje kao jedini kandidat za to mjesto. Riječ je o dugogodišnjem djelatniku sa iskustvom građevinskog inspektora dugom 20 godina, a od toga je 15 godina bio načelnik Građevinske inspekcije za šire područje i pročelnik nekadašnje Područne jedinice Požega. Navedeno imenovanje donosi Vlada RH, a uz to još nije imenovan ni voditelj Područnog ureda Osijek tako da se ta kadrovska rješenja očekuju slijedećih dana.

Uz to njegov sadašnji ured raspolaže sa potrebnom opremom i logistikom za pokrivanje svih djelatnosti Ispostave Državnog inspektorata u Požegi.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: