Obnovljeni Mercedes-Benz CLS radi posljednje testne kilometre

Autor: R.K.

Obnovljeni Mercedes-Benz CLS radi posljednje testne kilometre

Četiri godine nakon što je aktualni CLS ugledao svjetlo dana na pomolu je dolazak njegove revidirane izvedenice. Takav automobil već se mjesecima testira na njemačkim prometnicama, a posljednje špijunske fotografije istog otkrivaju nam kako on ugrubo izgleda…

Obnovljeni četverovratni kupe CLS svoje će prvo javno istupanje odraditi na Festivalu brzine u Goodwoodu. Kako je taj event odmah iza ugla nije čudno što je društvo iz Stuttgarta ubacilo u najvišu brzinu i brže bolje počelo finalizirati osvježeni izgled ovog modela. Špijunke jednog od prototipova koji se posljednjih dana mogu vidjeti u blizini Mercedesova sjedišta u Stuttgartu otkrivaju nam kako je CLS tek neznatno izmijenjen i to pomoću novog prednjeg branika u koji su ukomponirani veliki usisnici zraka inspirirani onima s nove C klase.

Tu je i nova prednja maska blažih kontura, a revidirani su i svjetlosni sklopovi čiji je raspored sada dotjeran u odnosu na svjetla koja možemo naći na aktualnom CLS-u. Osvježeni CLS donosi i nove podnice, drugačiji stražnji branik i nešto drugačija stražnja svjetla. Unutrašnjost bi vjerojatno trebala pratiti te izmjene i donositi novu multimediju, novi upravljač, pa i nove kombinacije materijala i boja.

Što se motora tiče iznenađenja ne bi trebalo biti. već će obnovljeni CLS pokretati svima dobro poznata gama benzinaca i dizelaša. Nakon premijere na Goodwoodu obnovljeni CLS u prodaju bi trebao krenuti krajem rujna.

 

 

izvor: automotoportal

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot