Novih 16 pop pjesama uz isto toliko dosadašnjih hitova (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Ovogodišnji „Aurea fest“ nastavljen je pretposljednjom šestom večeri kada je na Trgu sv. Trojstva bio Festival popularne glazbe. Izvedeno je 16 novih pjesama, a autori su im Mario Vestić, Branimir Mihaljević, Fayo, Vjekoslav Hudeček, Filip Novosel, Damir Bačić, Marko Tomasović, Mirko Šenkovski Geronimo, Nenad Ninčević, Kristijan Rahimovski, Ivan Zak, Miroslav Škoro, Denis Dumančić i drugi.

Više tisuća posjetitelja najtoplije je primilo nastupe  Gazda, Begina, Posegane, Blanke Smoljić sa Mejašima, Geronima, Kristijan Rahimovskog, Antonije Šole, Vigora, Darija Barišića i drugih.

Udrugom dijelu programa 16 istih izvođača pjevali su hitove sa dosadašnjih festivala u Požegi pa su gledateljstvo prisjetilo uspješnica kao što su Milijun poljubaca,  Doživotno tvoj, Pijem da zaboravim, Divna, Kome da se žalim, Poljubi me, Ti moraš biti moja, Zorica i drugih.

Izvođače je pratio zabavni festivalski orkestar pod ravnanjem Zvjezdana Marjanovića Zvekija, a u njemu sue bili vrsni tamburaši, te  naši poznati glazbenici kao što su Boris Popov, Drago Laban, Ivan Pešut, Oliver Ereš, Bruno Urlić i drugi.

Nastavljeni su drugi sadržaji kao što je Muzej u loncu, Dječji zabavni park,Ulični festival u pješačkoj zoni i u Vino-gradu na trgu. Pod nazivom „Najfinije iz Slavonije“ vrijedni djelatnici Gradskog muzeja Požega posjetiteljima festivala pripremali su u kuhinji na otvorenom prostoru središnjeg trga nepoznata jela sa prostora Slavonije kako bi se upoznali sa običajima i delicijama ovoga kraja.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: