Nova premijera vlastite predstave

Autor: D.K.

KAZALISTE predstava vjenčani list 1POŽEGA– Ljubitelji kazališnih predstava bit će obogaćeni sa još jednom predstavom u režiji vlastite proizvodnje Gradskog kazališta Požega. Prema najavi, premijerna izvedba predstave “Vjenčani list” biti će na “dan zaljubljenih”, 14.veljače s početkom u 20 sati.

Redatelj predstave Damir Madžarić najavljuje interesantnu predstavu koja bi trebala ispuniti sva očekivanja publike uz naše sugrađane koji glume u predstavi, Ankicu Ivanković, Ivana Vukelića i Ivana Grčića. Očekuje se vesela, zabavna i urnebesna komedija u kojoj će se svatko moći prepoznati.

Između naših sugrađana, glumaca i glumci poput Tatjane Bertok Zupković i Robert Ugrina svojim vedrim raspoloženjem ostavljaju dojam da predstava treba ostaviti duboki trag u kazališnom svijetu Požege. Robert naglašava “bez lažne skromnosti” da ovakvu predstavu nije dugo vidio jer je kompaktnost usklađena do onog najmanjeg detalja.

Glumci očekuju da izvedbe budu i po cijeloj Hrvatskoj, “pa i šire” jer predstava “Vjenčani list” svojom kvalitetom zaslužuje da dođe na “daske” diljem lijepe naše.

Uz premijernu izvedbu predstave, 14.veljače, očekuju se i izvedbene reprize 15. i 22.veljače 2014. godine, i to za građanstvo. Budući da su i škole iskazale zainteresiranost osigurani su termini za izvedbe našim školarcima 20. i 21.veljače 2014. godine.

Izvan Požege očekuje se prva izvedba predstave u lipnju i to u Velikoj Gorici u sklopu Goričkih večeri. Daljnje planove izvedbi ne žele otkrivati, dodaje ravnateljica kazališta.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek