Nogometni reprezentativac Filip Uremović posjetio nogometaše u selu svojih predaka

Autor: Jelenko Topić

Sve poznatiji hrvatski nogometaš i odnedavno stalni reprezentativac ponajbolje državne vrste Filip Uremović,, koji aktivno igra u ruskom prvoligaškom klubu Rubin iz Kazanja zimsku stanku i boravak u rodnom kraju iskoristio je za posjet nogometašima Graničara iz Zagrađa, sela odakle su porijeklom njegov pokojni djed Petar i otac Damir. Tu mu je i brojna rodbina, a uz Filipa tu su bili otac, te brat Adam.

-Zahvaljujući ocu i dobroj suradnji  drago mi je da je Filip u našem klubu koji unazad godinu i pol dana zbog velikog entuzijazma igrača, stručnog stožera, uprave i navijača postiže dobre rezultate  posebice na uređenju prostorija i terena gdje uskoro stiže rasvjeta – kazao je u pozdravnoj riječi potpredsjednik Graničara Bruno Horvat uz kojega je bio predsjednik Franjo Štimac. Dodao je da se klub ističe humanitarnim radom kroz kojega su mališanima dijelili darove, te uputili pomoć potresom stradalima. Uručio je Filipu Uremoviću poklone kluba gdje se ističu dukserica i maske sa logotipom Graničara.

-Zahvala u ime obitelji na gostoprimstvu  i poklonima, vidim da se ovdje napreduje, pa ću pomoći u radu kluba kojemu želim puno uspjeha – istakao je Filip Uremović.

Nakon toga uslijedilo je kratko druženje sa ovim vrsnim igračem, te fotografiranje sa igračima i navijačima Graničara, naravno u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Kako je poznato Filip je karijeru započeo u veličkom Kamen Ingradu, nastavio u vinkovačkoj Cibaliji, te u zagrebačkom Dinamu i ljubljanskoj Olimpiji, a igrao je niz utakmica za mladu reprezentacije Hrvatske da bi stigao do A selekcije.

Foto: D. Krstanović [FAG id=285039]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88