Nogometašice Nika Pančić i Klara Grgić potpisale ugovor sa prvoligašem Viktorijom iz Slavonskog Broda

Autor: Jelenko Topić

Ženski nogometni klub Viktorija iz Slavonskog Broda, koji se  natječe u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene je bogatiji za dvije mlade djevojke i vrhunske sportašice iz brestovačkog kraja. Profesionalni ugovor sa brodskim ženskim klubom potpisale su Nika Pančić iz Pavlovaca i Klara Grgić iz Busnova, a  riječ je o  samozatajnim i  vedrim djevojkama koje odlično igraju nogomet, te su izuzetno društvene i  u školi ostvaruju dobre rezultate.

Prosvjetnim djelatnicima Osnovne škole Dragutina Lermana iz Brestovca imaju o njima samo riječi hvale kako za učenje tako i za uzorno ponašanje. To pokazuje da  se može biti dobar u školi, te vrhunski sportaš, te da se još stignu i zabaviti i opustiti u slobodno vrijeme kojeg doduše nema previše.

Klara i Nika  su prošle Školu nogometa NK Mladosti u Pavlovcima pod budnim okom  trenera Marka Čičeka. On kaže da su obje iznimno talentirane i uporne, da nisu propuštale treninge ili još točnije da su i ozlijeđene dolazile na treninge i utakmice bodreći svoje suigrače. Njih dvije su imale netipične ozljede za nogomet, a radi se i prijelomima ruku, ali one su se vrlo brzo vraćale na nogometne terene.

Nika Pančić je bila kapetan u svim uzrastima u kojima je igrala u Pavlovcima, a  i sada  se vršnjaci iz protivničkih ekipa dobro sjećaju Nike i Klare koje su suvereno vladale nogometnim terenima u Požeštini.

-Kada bi na teren istrčala Nika sa visoko vezanim prekrasnim repom i uzdignute glave, a za njom i Klara sa lijepim pletenicama i blago pognutom glavom, te oštrim pogledom protivnici su znali da je ta utakmica izgubljena – kažu Pavlovčani ponosni na ove djevojke. Do sada su od ovih djevojaka „strepili“ vršnjaci iz Požeštine, a sada ih se boje „vršnjaci“ iz cijele države jer igraju nogomet u najvišem rangu u zemlji.

Osim Nike i Klare za ŽNK Viktorija igra i Marta Milaković iz Velike, te nekoliko djevojaka iz Požeštine iz čega je vidljivo da  prava šteta što nema ženskog kluba u ovom kraju jer nogometašica zasigurno ne bi nedostajalo.

Foto: NK Pavlovci

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88