Nogometaši vetovačke Graševine dobili svoju himnu i video spot, a pjeva je Mladen Grdović

Autor: Jelenko Topić

Spot za klupsku navijačku pjesmu tj. himnu HNK Graševina iz Vetova županijskog prvoligaša snimljen je ovog mjeseca u tom mjestu. Tekst klupske himne je napisao Stjepan Ivčetić, režiser spota je Josip Pokupec, te glazbeni producent Šime Ivčić. Snimljen je u Vetovu ponajprije na igralištu Graševine i okolnom ambijentu toga sela, a to je uradak Studio X produkcije iz Zadra.

-Kao što smo prije nekoliko dana i najavili, sada imate priliku vidjeti prvi nastup zadarskog slavuja Mladena Grdovića za Graševinu. U suradnji s takvom veličinom, uspješno smo snimili spot za novu klupsku himnu. Sva ova priča počela je prije dvije godine kada je udruga vinara Veteri Castra organizirala ocjenjivanje vina. Taj dan pala je odluka o promjeni imena kluba, a sve ostalo je povijest. Upravo zbog toga, veliko hvala vetovačkim vinarima i Gradu Kutjevu bez kojih HNK Graševina ne bi uspjela realizirati genijalne ideje svojih igrača i uprave kluba.S obzirom da smo se smjestili u srcu Zlatne doline, u pjesmi se spominju graševina, slavonska ravnica, Promili kao najbolja navijačka skupina, Grot na kojem već desetljećima odigravamo svoje domaće utakmice i hrvatski barjak koji se vije na ulasku u igralište. Mi smo svoje odradili, a ostalo je na vama. Opustite se, upalite spot i uživajte u prekrasnim scenama, prizorima i stihovima naše nove himne – navodi se u objavi na FB stranici NK Graševine.

Tekst: Stjepan IvčetićRedatelj spota: Josip PokupecGlazbeni producent: Šime IvčićStudio X produkcija Zadar

Evo teksta vetovačke himne:

Graševino, graševino najbolje si piće,

 složila si ponosno Promile i mladiće,

volimo vino i slavonsku ravnicu,

moramo dobit svaku utakmicu.

Na Grotu starom graševina vrije,

ne staje dok se gol ne zabije,

velika je ovo sila uz podršku promila,

gol gol gol, za graševinu gol,

za graševinu gol, dajte na stol.

 Ooo, ooo, o Vetovo,

o Vetovo, ooo, ooo,

o Vetovo, o Vetovo.

Na Grotu starom graševina vrije,

hrvatski barjak ponosno se vije,

velika je ovo sila uz podršku promila,

gol gol gol, za graševinu gol,

za graševinu gol, dajte na stol.

 Ooo, ooo, o Vetovo, o Vetovo,

Ooo, ooo, o Vetovo, o Vetovo.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88