Nino Abramović preuzeo “kormilo” Požeškog sportskog saveza

Autor: D.K.

Nino Abramović za govornicomPOŽEGA – Kroz dugi niz godina Požeški sportski savez nikad nije imao dva kandidata za predsjednika, koji je kontinuitet prekinut sinoćnjom Skupštinom.

Nakon ostavke i odlaska Krešimira Pavelića sa mjesta predsjednika Požeškog sportskog  saveza te ubrzog odstupanja i Dražena Pekčeca sa mjesta predsjednika, Skupština je na sinoćnjoj sjednici izabrala novog predsjednika Ninu Abramovića, dugogodišnjeg i  „još uvijek“ aktivnog sportaša.

Svoja znanja i sportska umijeća Abramović je dokazao i dokazuje na sportskim terenima. Uz usvojena i savladana znanja preuzima upravljanje „barkom“ koja ne plovi i neće uvijek ploviti mirnim morem tako da će mu trebati dodatnih znanja, umijeća i snalažljivosti kako bi bio uspješan „kapetan“.

Požeški sportski savez do sada je okupljao 72 sportske udruge a sinoćnim primanjem Biciklističkog kluba „Luks racing team“ Savez je povećan na 73 člana.

Skupština sportskog saveza

Za predsjednika su se kandidirali Nino Abramović i Hrvoje Marjanović. Na skupštinu se odazvalo 56 delegata koji su imali pravo na biranje i izbor predsjednika.  Nino Abramović je dobio povjerenje od 38 delegata a Hrvoje Marjanović od njih 16. Dva su glasačka listića bila ne važeća.

Između svih 56 delegata koji su se odazvali na Skupštinu najviše su dominirali Vlado Englman i Krešimir Pavelić, koji su ukazivali na brojne propuste pri sazivanju sjednice i na način održavanja sjednice.

Žustre su se polemike i prepucavanja vodile oko tumačenja i pridržavanja Poslovnika kao i oko dostave materijala sa svim potrebnim izvješćima.  Ne dostavljanjem svih potrebitih materijala ostavlja se dojam da se nešto skriva jer kroz naknadno prikazana izvješća objašnjenja nisu ostavila dojam uvjerljivosti i točnosti.

Vlado Englma za govornicom na skupštini

I Krešimir Pavelić i Vlado Englman su se obrušili na aktualnog tajnika Željka Mitrovića zamjerajući mu na njegovom načinu rada, na slabo pripremljenoj sjednici kao i na nekim radnjama koje je poduzimao a nisu bile u njegovom ovlaštenju. Ostaje nepozanica iz kojeg je razloga i na temelju kojeg zakonskog uporišta potpisao ugovora sa APP-om kao i na temelju čega su vršene raspodjele određenih financijskih sredstava i zbog čega su nejasno prikazana financijska izvješća koja nisu dostavljena na vrijeme kako bi se ista mogla bolje proučiti.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot