Nino Abramović i dalje predsjednik, dopredsjednici Čabraja i Drkulec

Autor: Jelenko Topić

Nino Abramović u ležernom stavu (Medium)POŽEGA – Na izbornoj skupštini Požeškog športskog saveza izabrano je novo(staro) rukovodstvo uključujući i Izvršni odbor. Između dva kandidata( drugi je bio Hrvoje Marijanović) tajnim glasanjem za predsjednika je ponovo izabran Nino Abramović, dok su dopredsjednici Tomislav Čabraja i Vlado Drkulec.

-Obećali smo osigurati nesmetan i stabilan rad klubova i natjecanja, to smo ostvarili i smatram da je takav model dobar-istakao je u pozdravnoj riječi požeški gradonačelnik Vedran Neferović i dodao da je upitno s ekonomske strane ulaziti u više sustave natjecanja, no kvaliteta rada u klubovima se može poboljšati.

Podnoseći izvještaj o radu predsjednik Nino Abramović je kazao da savez obuhvaća 73 udruge sa više od 3500 sportaša, organizirali su školu nogometa u gradu, niz natjecanja ponajviše mlađih uzrasnih kategorija, a u suradnji s gradom trajno je riješeno financiranje nastupa klubova jer su plaćeni troškovi gostovanja, sudaca i kotizacije za natjecanja.

Najavio je jače uključivanje trenera u stručni rad, te nastavak ovakvih aktivnosti saveza.

Donijet je novi program rada Požeškog športskog saveza i financijski plan, kao i izmjene statuta.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek