Nije Djed Božićnjak zaboravio doći u Kutjevo i darivati one najmlađe ali i malo starije /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Za svaku je pohvali adventski program u Kutjevu, a svoje zadovoljstvo na tome ne kriju kako oni najmlađi tako i oni najstariji Kutjevčani.

Trg graševine uređen na najljepši mogući način kojeg krase jaslice i adventske kućice mjesto je i za klizalište koje je po prvi puta u tom gradu, a na kojoj se ledenoj površini traže klizaljke više jer je želja mnogih pokazati svoje vještine pa makar i s vidljivim padovima.

Kutjevčane je iznenadio Djed Božićnjak koji je uspio doći do Kutjeva i darivati mališane, a bilo je i onih starijih koji se nisu ustručavali zamoliti ga za čokoladicu i s njim se fotografirati. Djedu Božićnjaku je na njegovom dolasku došao zahvaliti zamjenik kutjevačkog gradonačelnika Ivica Malnar koji je odbio poklon rekavši da je bolje da ga uruči nekom mališanu.

Adventski Trg graševine odiše u blagdanskom ozračju, sugrađani se druže uz časšicu kuhanog vina, tople palačinke i druge slastice je nezaboravnu zlatnu vrhunsku kapljicu.

Oni koji se još uvijek nisu uvjerili kako je to na „Adventskom Trgu graševine“, kao takvom jedinom na svijetu, još uvijek stignu. Svaku je večer organiziran različit program, tako da svatko može nešto pronaći za sebe.

Foto: D. Krstanović [FAG id=270099]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek