“Netko” je poželio uživati u vrhunskoj vinskoj kapljici….: 47-godišnjak prijavio da mu je ukradeno više butelja vina, a 64-godišnjak s područja Požege prevaren preko društvene mreže

Autor: D.K.

U srijedu 29. travnja 2020. policijskim službenicima je prijavio 47-godišnjak da je u petak 24. travnja 2020. u večernjim satima u Požegi u Dubrovačkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz skladišta u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege otuđio više butelja vina. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Policijskim službenicima je u srijedu 29. travnja 2020. godine prijavio 64-godišnjak s područja Požege da mu se u prosincu 2019. putem društvene mreže javio prijatelj koji je od njega tražio novčani iznos za kupnju uređaja za što su mu potrebni bonovi prilikom čega je on kupio paysafecard bonove u iznosu od preko tisuću kuna.

Naknadnim razgovorom s prijateljem utvrdio je da on od njega nije tražio nikakve bonove te da mu je profil na društvenoj mreži hakiran i da je prevaren. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek