Našičani i Brođani zagrijali posjetitelje odabranom pop i rock glazbom (foto)

Autor: Jelenko Topić

DSC_5861POLJANSKA/VELIKA – Turistička zajednica općine Velika na inicijativu poduzetnika-ugostitelja Anđelka Ledića iz Požege organizirala je na otvorenom prostoru u selu Poljanska pod Papukom drugi Rock kamp koji je počeo u petak uvečer nastupom dvaju vokalno-instrumentalnih sastava.

Pred podosta gledatelja i to osjetno više no prošle godine predstavili su se odabranim skladbama iz proteklih desetljeća, koje su zapravo postali pop i rock evergreeni, grupe „Put na istok“ iz Našica i „Cirkus“ iz Slavonskog Broda. Oni su u potpunosti zadovoljili gledatelje koji su bili oduševljeni izborom pjesama iz vremena koja su daleko iza nas.

Drugog dana Rock kampa u subotu na pozornicu dolaze skupine „Looked green“ i „Scarecrow“ iz Velike, te „Married body“ iz Požege. Organizatori ne kriju zadovoljstvo jer se ovdje odazivaju rockeri iz cijele Slavonije, kako kao izvođači, tako i brojni posjetitelji.

Uz sve to u subotu prije podne u Poljanskoj će se održati likovna kolonija sa koje prihod ide u humanitarne svrhe, te besplatna glinena radionica.

Za posjetitelje i izvođače organizatori su pripremili ugostiteljsku ponudu domaćih specijaliteta, te obilje pića po popularnim cijenama, tako da je mnogo razloga da pođete na ovu zanimljivu priredbu radi dobre zabave i ugodnog druženja pod papučkim proplancima.

/Foto: Dušan Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot