Našičani i Brođani zagrijali posjetitelje odabranom pop i rock glazbom (foto)

Autor: Jelenko Topić

DSC_5861POLJANSKA/VELIKA – Turistička zajednica općine Velika na inicijativu poduzetnika-ugostitelja Anđelka Ledića iz Požege organizirala je na otvorenom prostoru u selu Poljanska pod Papukom drugi Rock kamp koji je počeo u petak uvečer nastupom dvaju vokalno-instrumentalnih sastava.

Pred podosta gledatelja i to osjetno više no prošle godine predstavili su se odabranim skladbama iz proteklih desetljeća, koje su zapravo postali pop i rock evergreeni, grupe „Put na istok“ iz Našica i „Cirkus“ iz Slavonskog Broda. Oni su u potpunosti zadovoljili gledatelje koji su bili oduševljeni izborom pjesama iz vremena koja su daleko iza nas.

Drugog dana Rock kampa u subotu na pozornicu dolaze skupine „Looked green“ i „Scarecrow“ iz Velike, te „Married body“ iz Požege. Organizatori ne kriju zadovoljstvo jer se ovdje odazivaju rockeri iz cijele Slavonije, kako kao izvođači, tako i brojni posjetitelji.

Uz sve to u subotu prije podne u Poljanskoj će se održati likovna kolonija sa koje prihod ide u humanitarne svrhe, te besplatna glinena radionica.

Za posjetitelje i izvođače organizatori su pripremili ugostiteljsku ponudu domaćih specijaliteta, te obilje pića po popularnim cijenama, tako da je mnogo razloga da pođete na ovu zanimljivu priredbu radi dobre zabave i ugodnog druženja pod papučkim proplancima.

/Foto: Dušan Mirković/

no images were found

Više iz kategorije