Naš Antonio Đurčević pobjednik na “4. Noćnom ceneru najdužom ulicom u Hrvatskoj“

Autor: D.K.

Kao redakciju portala pozega.eu raduje nas svaki uspjeh našeg Antonija Đurčevića iz Brestovca kojeg pisanom riječju i slikom pratimo duži niz godina i time bilježimo sve njegove uspjehe na zahtjevnim trkačim stazama diljem Hrvatske.

U Strizivojni je bio organiziran Četvrti noćni cenetr najdužom ulicom u Hrvatskoj koja je privukla 105 natjecatelja čiji je zadatak bio istrčati dionicu od deset kilometara.

Niti hladno vrijeme nije omelo dobro raspoloženje natjecatelje u ostvarivanju odličnih rezultata.

U muškoj konkurenciji u cilj je stigao 71 natjecatelj. Prvo mjesto pripalo je Antoniju Đurčeviću, članu AK Žumberak s rezultatom 33 minute i 12 sekundi, drugi je Vatroslav Haramustek (AK Maksimir i Udruga Zdravo Trčanje Osijek) s vremenom 36.29, a trećeplasirani je Vedran Jesenović (AK Sljeme) koji je u cilj stigao za 36 minuta i 37 sekundi.

Protekli vikend sam nastupio na “4. Noćni cener najdužom ulicom u Hrvatskoj, Strizivojna”, te osvojio 1.mjesto, 10 km 33:12 min. Ovim rezultatom sam izjednačio svoj osobni rekord iz Karlovca. Da se tijekom trke nisam morao natjecati sam sa sobom, jer sam cijelu trku trčao sam, vjerujem da bi išao ispod 33 minute, što mi je i bio cilj. Drugoplasirani je bio oko 3 min iza mene – prokomentirao je utrku Antonio očekujući još bolje rezultate na nekoj drugoj utrci.

Sve čestitke Antoniju od nas i do neke druge zgode s još boljim rezultatima.

Foto: Privatne fotografije A.Đ.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek