Nakon tri peticije asfalt ponovo dobivaju mlađe ulice od naše

Autor: D.K.

Ulica ne asfaltirana u Požegi 3POŽEGA – Ovih dana mediji su prenijeli vijest da će se uskoro na gradskom predjelu Varelovac na sjeveru Požege uskoro modernizirati kolnici Schwartzove i Matačićeve ulice što je po tko zna koji put razočaralo stanovnike tridesetak kuća u ulici Dr. Matije Kožića, smještenoj stotinjak metara od dvije navedene. Oni su se nam se obratili tražeći razloga ovakvih poteza.

-U tri navrata smo pisali peticije dvojici prethodnih gradonačelnika tražeći da se asfaltira ulica stara više od 30 godina, oni su to obećavali, ali nisu izvršili, no nova vlast u Požegi priprema asfaltiranje ulica koje su osjetno mlađe nego naša – priča nam umirovljenik Vlado Božičković. Dodaje da je sadašnji gradonačelnik u javnom obraćanju putem radija prošle jeseni najavio modernizaciju ove ulice kada dođu ljepši dani, no sada se boje da do toga neće doći. Slično razmšilja i njegova susjeda Zora Pejaković, nekadašnja radnica „Sloge“.

Ulica ne asfaltirana u Požegi - stanovnica

-Živim tu više od 30 godina, sve plaćamo gradu pa me čudi da se od toga novca nije mogla napraviti cesta,  očito je da smo prepušteni sami sebi- kaže gospođa Zora.

Cijela Kožićeva ulica duga je svega 200 metara pa je očigledno da za njeno asfaltiranje nisu potrebna velika sredstva, no građani bi se riješili blata, a pogotovo prašine ljeti kada ovuda prometuju vozila.

Stoga očekuju očitovanje nadležnih iz grada Požege jer smatraju da trebaju dobiti barem objašnjenje po kojem se kriteriju i redoslijedu moderniziraju gradske prometnice.

Ulica ne asfaltirana u Požegi 2

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot