Načelnik Boban “povukao ručnu” – ostat će još izvjesno vrijeme u (ne)udobnoj fotelji prvog čovjeka općine Velika

Autor: D.K.

Politika čini čuda, a političke konzultacije i više od toga. To potvrđuje još jedan slučaj u našoj neposrenoj blizini, podpapučkom kraju.

Iako je načelnik općine Velika Vlado Boban čvrsto odlučio i o tome brojne oko sebe izvijestio kako napušta izvršnu funkciju, o čemu smo prvi pisali, do toga ipak neće doći, barem još neko vrijeme. Bilo je poznato i s kojim datumom načelnik Boban odlazi s načelničke funkcije, i gdje, ali odluku je naglo promijenio iz njemu poznatih razloga. Ostaje načelnik Boban ba svojoj funkciji još jedno izvjesno vrijeme, možda još koji mjesec, a ne bi se čudili i godinu dana, do kraja načelničkog mandata odnosno redovitih lokalnih izbora.

Načelnik Boban više je puta unazad nekog vremena najavljivao kako odlazi iz određenih razloga, ali sve je ostalo samo na riječima. Moglo bi se reći i da je u tom pravcu priprenao teren jer je njegov zamjenik Ivica Potočanac koji je obnašao volontersku funkciju s početkom ove godine aktivirao mandat i postao profesionalac s punim radnim vremenom na toj funkciji u općini.

Bilo kako bilo za očekivati je da će načelnik Boban ostati u “svojoj” stranci i biti na njenom čelu u općinskoj organizaciji. Hoće li se u narednom vremenu nešto promijeniti u političkom smislu, što bi moglo aktualnog veličkog načelnika navesti da “zaplovi” prema nekom drugom smjeru, na istoj ili drugoj valnij dužini, ostaje nam za vidjeti.

Uvjereni dmo da će mediji opet biti krivi jer iznose neke pojedinost koje dobvaju kroz svoje izvore i dostupne kanale. Bitno ja da se ne osuđuju pojedinci radi svojih ne promišljenih postupaka, a najlakše je prozivati medije i o njima voditi računa što objavljuju i istraživati odakle im određene informacije. Pojedici će trebati utrošiti puno vremena na tome i opet neće doći do željenih informacija.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88