Na uranak 20-godišnjak za upravljačem vozila s 1,49 i počinio prometnu nesreću, a 55-godišnjak u poslijepodnevnim satima s 1,79 promila alkohola – svi završili na triježnjenju u posebnim prostorijama policije….

Autor: PU pozesko-slavonska

U subotu 13. lipnja 2020. oko 9.30 sati u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana, 20-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, nije se držao sredine obilježene prometne trake već je prešao u suprotnu prometnu traku i udario prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 24-godišnjakinja.
 Istoga dana oko 15.35 sati u mjestu Badljevina u Ulici kralja Zvonimira u prometu je zatečen 55-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,79 promila upravljao osobnim automobilom marke „Kia“, požeških registarskih oznaka.
Nešto kasnije, oko 22.15 sati u Kutjevu u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su  prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 33-godišnjak.

U nedjelju 14. lipnja 2020. oko 5.35 sati u Požegi u Ulici Kamenita vrata u prometu je zatečen 20-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,30 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: