Na stazi dugoj 42 kilometra trčalo sedamdesetak natjecatelja (foto)

Autor: Požega.EU

KUTJEVO – Ni snijeg kao niti loši vremenski uvijeti nisu pokolebali sedamdesetak treking natjecatelja da startaju u Kutjevu na stazi dugoj 42 kilometra do Našica. Na zadnoj ovosezonskoj  13. utrci lige pod nazivom “Papuk treking” pored hrvatskih nastupili su i predstavnici Bosne i Hercegovine, Slovenije i Belgije. Start ove etape je već drugu godinu iz vinarije Krauthaker jednog od sponzora ovog natjecanja. Inače to je napopularnija i najatraktivnija treking staza u Slavoniji a organizator je Klub pustolovnih sportova Baraber exstreme team iz Belišća.

Na startu, trkače je pozdravio Ivica Malnar, zamjenik gradonačelnika Kutjeva, koji je istakao kako će grad Kutjevo uvijek podržavati slične manifestacije u okviru proračunskih mogućnosti te je sve upozorio na oprez kroz Papuk i na snijeg koji je napadao tijekom noći. Rijeći pozdrava uputio je i Ivan Grgić, predstavnik domaćina, vinarije Krauthaker koja se iskazala kao domaćin na visokoj razini, odakle je utrka krenula.

Staza ima dvanaest kontrolnih točaka i ide preko karakterističnih geografskih položaja. Od kutjevačkog dvorca i vidikovca u Kutjevu prolazi šumskim predjelima Dobre vode, Lončarskog visa, željeznički kolodvora u Londži, Bedemgrada i do dvorac Pejačević u Našicama gdje je konačni cilj.

Zaista je ovo vrhunski sportski događaj pun nepredviđenih situacija i nabijen adrenalinom.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot