Na proslavu 35 godina mature u Požegi stigao pomoćnik ministra policije, zamjenik požeškog gradonačelnika i više od stotinu drugih /FOTO/

Autor: DK

Svake godine svibanj i lipanj su mjeseci kada se subotom slave obljetnice mature. Tako je bilo i ovih dana u Požegi pred zgradom nekadašnje Gimnazije gdje se okupilo više od stotinu maturanata nekadašnjeg požeškog Centra za usmjereno obrazovanje „Zvonko Brkić“, koji su srednjoškolsko obrazovanje završili 1984. godine.

U toj generaciji bilo je mnogo različitih struka, a uz 35 godina završetka srednje škole nakon okupljanja pohodili su gradsko groblje Sv. Elizabete gdje su zapalili svijeće i položili cvijeće na grob svoje pokojne prijateljice iz te generacije učenika Mirne Čop.

Na slavlje mature mnogi su pristigli i iz drugih krajeva. Polaznici, odnosno maturanti te generacije su bili Cvjetko Obradović, sadašnji pomoćnik ministra policije, zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha i drugi. S njima su srednjoškolci bili doktorica znanosti Marcela Pamuklić, požeški primarijus dr. Dragutin Gašpar i još neki koji nažalost okupljenih nisu stigli na proslavu mature.

Druženje su nastavili u hotelu „Grgin dol“ uz domaće specijalitete i dobru kapljicu, a vruću atmosferu požeškog ljeta višu od 30 stupnjeva Celzija ovim maturantima dodatno je podgrijavao DJ Pavka vraćajući ih hitovima iz sedamdesetih i osamdesetih godina u vrijeme njihove mladosti.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: