Mrtav pijan pokosio mladića (17) i djevojku (19) u Grabarju: “Zadobili su više prijeloma, daj Bože da sve dobro završi, pred njima je tek život!“

Autor: D.K.

Noćas, nešto iza ponoći u Grabarju se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni 17-godišnji mladić i njegova dvije godine starija prijateljica.

Njih dvoje su se kretali uz kolnik, pokraj igrališta cestom koja vodi u središte sela, budući da na tom dijelu ne postoji pješačka staza. Mladić (17) je kako neslužbeno doznajemo iz susjednog sela Tominovca i on je pokraj sebe gurao bicikli, a djevojka (19) iz Grabarja koju je on htio otpratiti do kuće. U jednom trenutku iza leđa im je naišao Passat požeških registarskih oznaka. Vozač je, kažu mještani, bio mrtav pijan zbog čega najvjerojatnije nije ni mogao uočiti pješake ispred sebe. U njih se gotovo se izravno zabio.

I mladić i djevojka su zadobili teške tjelesne ozlijede. Imaju višestruke prijelome. Zadržani su na bolničkom liječenju, jedno na Odjelu traumatologije, a drugo je šok sobi.

-Čuli smo što se dogodilo. To je bilo strašno. Taj nesretni vozač nije ni znao što je napravio tom dečku i curi jer je bio prepijan. Oni su bili su pri svijesti i jaukali od bolova i šoka – kaže nam vidno potresen mještanin Grabarja.

Cesta je na tom dijelu bila zatvorena za promet sve do završetka očevida nakon kojeg će biti poznato više detalja o samoj prometnoj nesreći.

Foto: Čitatelj

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek