Motociklistički sport se u Požegu treba vratit na velika vrata

Autor: D.K.

DSC_0560POŽEGA – Susret organizatora, u Županijskoj vijećnici, motociklističkih utrka održanih početkom rujna na Glavici, koje su nastavile dugogodišnju tradiciju održavanja takvih manifestacija bila je prigoda da se podijele razmišljanja o održanoj utrci te da se krene u novi krug razgovora za naredno održavanje utrke u 2016. godini. Na susretu je nazočila, uz domaćine, predstavnike županijske i gradske vlasti, visoka delegacija Motociklističkog saveza Hrvatske na čelu s predsjednikom Stjepanom Peršinom.

Potporu za održavanje motociklističke utrke u narednoj godini dala je Požeško-slavonska županija i grad Požega, što su obećali zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha i zamjenik gradonačelnika Požege Drako Puljašić.

Najiskreniju zahvalnost za sve učinjeno što se motociklistička utrka održala i nastavila u Požegi uputili su Stjepan Peršin, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza, Ivan Lafter, glavni tajnik i Miro Papec, predsjednik Hrvatskog moto kluba Zagreb, koji je bio suorganizator utrke.

Zahvalnice i priznanja su dodijeljene pojedincima, Daliboru Kneževiću, Ivanu Lafteru, Stjepanu Perešinu, Vilku Paveliću, Romeu Pocrniću, Željku Muraru, Dinku Oreškoviću, Ivici Mihaljeviću, Miri Papecu, Zlatku jarošu, požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću, gradonačelniku Požege Vedranu Neferoviću te tvrtkama i institucijama Zlatnom lugu i Fossiju, Ministarstvu obrane RH, Požeško-slavonskoj županiji i gradu Požegi.

U nastavku druženja, nakon službenog dijela susreta, Krešimir Pavelić, dugogodišnji vozač motociklističkih utrka, naglasio je kako se nikako i nikada ne smije zaboraviti veliki doprinos Drage Josipovića čije ime jako puno govori u motociklističkom sportu općenito.

no images were found

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot