Motociklistički sport se u Požegu treba vratit na velika vrata

Autor: D.K.

DSC_0560POŽEGA – Susret organizatora, u Županijskoj vijećnici, motociklističkih utrka održanih početkom rujna na Glavici, koje su nastavile dugogodišnju tradiciju održavanja takvih manifestacija bila je prigoda da se podijele razmišljanja o održanoj utrci te da se krene u novi krug razgovora za naredno održavanje utrke u 2016. godini. Na susretu je nazočila, uz domaćine, predstavnike županijske i gradske vlasti, visoka delegacija Motociklističkog saveza Hrvatske na čelu s predsjednikom Stjepanom Peršinom.

Potporu za održavanje motociklističke utrke u narednoj godini dala je Požeško-slavonska županija i grad Požega, što su obećali zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha i zamjenik gradonačelnika Požege Drako Puljašić.

Najiskreniju zahvalnost za sve učinjeno što se motociklistička utrka održala i nastavila u Požegi uputili su Stjepan Peršin, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza, Ivan Lafter, glavni tajnik i Miro Papec, predsjednik Hrvatskog moto kluba Zagreb, koji je bio suorganizator utrke.

Zahvalnice i priznanja su dodijeljene pojedincima, Daliboru Kneževiću, Ivanu Lafteru, Stjepanu Perešinu, Vilku Paveliću, Romeu Pocrniću, Željku Muraru, Dinku Oreškoviću, Ivici Mihaljeviću, Miri Papecu, Zlatku jarošu, požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću, gradonačelniku Požege Vedranu Neferoviću te tvrtkama i institucijama Zlatnom lugu i Fossiju, Ministarstvu obrane RH, Požeško-slavonskoj županiji i gradu Požegi.

U nastavku druženja, nakon službenog dijela susreta, Krešimir Pavelić, dugogodišnji vozač motociklističkih utrka, naglasio je kako se nikako i nikada ne smije zaboraviti veliki doprinos Drage Josipovića čije ime jako puno govori u motociklističkom sportu općenito.

no images were found

 

Više iz kategorije