Mladići u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir, vožnje pod utjecajem alkohola, bjeg s mjesta prometne nesreće

Autor: DK

POŽEGA – Uz vožnju pod utjecajem alkohola bilo je i narušavanja javnog reda i mira zbog , prema svemu sudeći istog razloga i ne to sa malo promila, što se može vidjeti u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

U nedjelju, 12. ožujka 2017. godine, oko 1.40 sati, u Požegi, u Cehovskoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta, 16-godišnjak (1,76 promila) i 19-godišnjak (2,08 promila) su vikali i galamili, a prilikom postupanja omalovažavali policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će 19-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije, a protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa, u nedjelju, 12. ožujka 2017. godine, oko 6.20 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, zatekli 21-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,49 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U subotu, 11. ožujka 2017. godine, oko 2.35 sati, u mjestu Radovanci, 19-godišnji vozač (1,09 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. U prometnoj nesreći 19-godišnji vozač i 23-godišnji putnik su lakše ozlijeđeni, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića te u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: